Hovedentreprise

Har du brug for en ansvarlig hovedentreprenør til at varetage din enterprise, kan vi løfte opgaven..

Hovedentreprise

Vi er en del af

Vi er en del af

Hovedentrepriser med løbende kvalitetssikring

Hos Holst Entreprise finder du en erfaren hovedentreprenør, som er i stand til at udføre din hovedentreprise i tæt samarbejde med dig.

Gennem et samarbejde med os, får du en tilstedeværende og inkluderende hovedentreprenør til dit byggeprojekt, uanset hvad projektets omfang måtte være. Da vi beskæftiger dygtige fagfolk inden for flere faggrupper, kan vi altid levere det bedste håndværk og de mest optimale løsninger inden for hver enkelte del af byggeriet. Dette sikrer, at det færdige resultat lever op til din forventning og krav til kvaliteten.

Blandt andet beskæftiger vi fagfolk inden for følgende håndværksgrupper:

  • Maler
  • Murer
  • Tømrer
  • Stillads
  • Øvrige nødvendige faggrupper

Værdiskabende byggeløsninger

Når du vælger os som din hovedentreprenør, er du garanteret, at arbejdet udføres til tiden og med et minimum af fejl og mangler. Da vi løbende fører kvalitetssikring og tilsyn digitalt, kan du altid følge med i byggeriets udvikling i skyen på KS, og du modtager et ugebrev med status på projektet.

Med vores gode service og professionelle rådgivning i hele byggeprocessen, er vi et oplagt valg, når du skal vælge den helt rigtige til din hovedentreprise. Med erfaring i branchen siden 2003 har vi kompetencerne og erfaringen til at hjælpe dig sikkert og trygt i mål.

Vi ønsker at være en hovedentreprenør, som du kan stole på. Med os på holdet til din hovedentreprise kan du forvente, at resultatet er færdigt til aftalt tid, og koordinering af faggrupper forløber gnidningsfrit. Vi leverer udelukkende løsninger, hvor vi kan stå inde for kvaliteten af alle led.

Kontakt os for en snak om din hovedentreprise

Vi varetager opgaver for både rådgivere, arkitekter, ejendomsinvestorer, ejerforeninger eller andelsboligforeninger. Overvejer du at samarbejde med os, tager vi gerne en snak om projektet, hvor vi afstemmer forventninger og i fællesskab fastsætter rammerne.

Skal vi hjælpe med dit projekt, er du velkommen til at kontakte os på enten telefon 31 76 76 00 eller på mail ronni@holstentreprise.dk. Vi besvarer gerne eventuelle spørgsmål, som du måtte have.