Maler

Vi sørger for, at du får en maler til dit projekt, som leverer det bedste håndværk.

Maler

Vi er en del af

Vi er en del af

Professionelt malerarbejde

Med os som din hovedentreprenør sørger vi for, at alle dele af projektet udføres af de rette fagfolk. Vi lægger vægt på godt håndværk, hvorfor vi leverer et fejlfrit malerarbejde.

Vi beskæftiger dygtige malere, som udfører et godt og præcist arbejde, hvor der er taget højde for alle detaljer. Som hovedentreprenør på dit projekt tager vi ansvar for at koordinere alle faggrupper, så både malere, murere og tømrere bliver involveret i projektet.

Vi står for at udføre enhver type malerarbejde både indvendigt og udvendigt. Vi kan blandt andet tilbyde en maler til følgende ydelser:

  • Indvendig maling af vægge og lofter
  • Maling af døre og vinduer
  • Spartling og opsætning af filt
  • Maling af udvendigt træværk
  • Maling af facade

Tæt samarbejde med en maler og andre faggrupper

Et godt og tæt samarbejde er altafgørende for os, og da vi også ønsker, at det skal være muligt uden din tilstedeværelse på byggepladsen, sørger vi for, at kvalitetssikring kan køre gennem skyen og opdateres flere gange i ugen.

Når vi hos Holst Entreprise løfter projektet, kan du være helt tryg, da vi har flere års erfaring med forskellige typer byggesager. Med et dybt kendskab til værdiskabende bygningsvedligeholdelse og de ønsker, som man måtte have som bygherre, kan vi tage ansvar for, at projektet kommer i mål. Vi overholder de aftaler, som vi måtte indgå, og du kan derfor regne med, at resultatet er klar til tiden. Som din foretrukne hovedentreprenør afleverer vi byggesager til tiden med et minimum af fejl og mangler.

Kontakt os for at høre nærmere

Skal vi stå for, at du får en god maler med indover dit projekt, er du velkommen til at kontakte os. Vi garanterer en god arbejdsproces og et godt færdigt resultat. Du kan enten ringe til os på telefon 31 76 76 00 eller skrive til os på mail ronni@holstentreprise.dk for at tage en snak om projektet.