Murer

Gennem et samarbejde med en faglært murer, er du garanteret en holdbar løsning.

Murer

Vi er en del af

Vi er en del af

Veludført murerarbejde

Vi kan hjælpe med murerarbejdet ved enhver type bygge- og renoveringsprojekt for blandt andet ejerforeninger, andelsforeninger og ejendomsinvestorer.

Hos Holst Entreprise beskæftiger vi faglærte og erfarne håndværkere, hvilket afspejles i vores gode murerarbejde. Vi tilbyder en murer med stærke kompetencer inden for sit fag.

Med os som din hovedentreprenør får du en samarbejdspartner i øjenhøjde. Gennem tæt dialog hele projektet igennem og løbende kvalitetssikring, er du som rådgover eller arkitekt sikker på at være involveret i byggeriet.

Vi beskæftiger dygtige murere som blandt andet er kompetente inden for følgende områder:

  • Facaderenovering og facadeisolering
  • Trapperenovering
  • Kælderrenovering
  • Omfugning af murværk
  • Flise- og klinkearbejde

Murer til din entreprise

Hos Holst Entreprise beskæftiger vi fagpersoner inden for flere fag, således vi altid kan levere veludført håndværk og de bedst mulige løsninger. Som din hovedentreprenør sørger vi for, at du får den rette murer til projektet. Med flere års erfaring fra byggebranchen kan vi løfte ansvaret for, at det færdige resultat lever op til alle kvalitetskrav og imødekommer dine behov.

Vores dygtige murere, er yderst pligtopfyldende, tillidsfulde og dygtige murere. Med høj fokus på det gode håndværk. Vi er nede på jorden og altid i øjenhøjde med dig, så vi sammen får sat rammerne og afstemt forventningerne i dit byggeprojekt.

Kontakt os for en snak om projektet

Holst Entreprise er et oplagt valg, når du skal bruge en hovedentreprenør til at varetage en større opgave. Da vi er en stabil og pålidelig samarbejdspartner samt kan dække enhver faggruppe, som der måtte være behov for at involvere, er du med os som din hovedentreprenør garanteret en god arbejdsproces og et resultat i første klasse.

Vi kan kontaktes på enten telefon 31 76 76 00 eller på mail ronni@holstentreprise.dk. Vi ser frem til at høre nærmere om opgaven.