Tømrer

Hos Holst Entreprise beskæftiger vi dygtige og faglærte tømrere.

Tømrer

Vi er en del af

Vi er en del af

Erfaren tømrer til arbejdet med træ

Når vi træder til som din hovedentreprenør, sørger vi for at tømrerarbejdet udføres på bedste vis. Gennem et tæt samarbejde med en tømrer, kan du forvente veludført og fejlfrit håndværk.

Vi lægger vægt på høj faglighed, hvorfor vi beskæftigere fagfolk inden for flere fag eksempelvis tømrer-, murer- og malerfaget. Vores tømrere indgår i et godt samarbejde med de andre håndværksgrupper. Dette gør os i stand til at levere de bedste resultater, når vi varetager projektet, da de er vant til at arbejde sammen.

Med vores tømrere på holdet er du garanteret godt håndværk og høj faglig stolthed. Derudover modtager du løbende et ugebrev, så du altid er involveret i projektets gang samt den løbende kvalitetssikring. På den måde kan du forvente, at vores tømrere altid gør deres ypperste for et godt stykke håndværk.

Tømreropgaver i forbindelse med entrepriser

Med vores mangeårige erfaring med værdiskabende bygningsvedligeholdelse og -fornyelse skaber sikkerhed for din investering på både kort og lang sigt. Vi garanterer dig et tømrerarbejde udført i højeste kvalitet, når du vælger os. Vi lægger desuden vægt på den god omtale, det veludførte arbejde, ordentlighed, punktlighed og høj faglighed.

Ved udførelsen af større hovedentrepriser er det nødvendigt at involvere en række faggrupper. Med en tømrer fra Holst Entreprise er du sikret, at alt tømrerarbejdet udføres på bedste vis. Vores tømrere er kvalitetsbevidste og grundige, og indgår i følgende opgaver:

  • Renovering og udskiftning af vinduer og døre
  • Renovering og udskiftning af tag
  • Udskiftning af gulve
  • Renovering af lejlighed

Kontakt os for rådgivning og et tilbud

Hos Holst Entreprise får du en hovedentreprenør, som er til stede på byggepladsen gennem hele projektet. Vi tager ansvar for, at opgaven udføres korrekt og lever op til dine forventninger og kvalitetskrav. Er du interesseret i at snakke med os om din byggesag, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan enten kontakte os ved at ringe på telefon 31 76 76 00 eller skrive på mail ronni@holstentreprise.dk.